Onze Studio's

12 studio's
Inclusief ontbijt
Faciliteiten voor studenten
Over de studio's

De 12 studio’s van Bed & Business zijn spiksplinternieuw en speciaal ontworpen voor een comfortabel verblijf van studenten.

Elke studio is geschikt voor 2 personen. Een verblijf kan variëren van één nacht tot een maximum van 2 maanden. Bij uitzondering zijn docenten zijn ook welkom.

Heerhugowaard
Bed & Business is ideaal gelegen in het Noord-Hollandse Heerhugowaard. Op 5 minuten loopafstand vind je het station van Heerhugowaard. Meer daarover lees je op de pagina contact.

Kosten
De kosten voor een verblijf in Bed & Business zijn afhankelijk van de duur van je verblijf, het type studio en de bezetting. Prijzen variëren van €25,- per persoon per nacht tot aan €180,- per persoon per week.

Ontbijt + Diner
Het uitgebreide self-service ontbijt is bij de prijs inbegrepen en is beschikbaar van 06:45 uur tot 11:00 uur. Het is niet toegestaan om te koken in de studio’s. Het is mogelijk om in de kantine of het restaurant van het Horizon College te eten. Bij de receptie van Bed & Business kunnen ze je alle informatie hierover geven.

Lekker schoon
We houden de studio’s graag lekker schoon. Daarom worden je lakens één keer per week verschoond en de handdoeken twee keer per week of op verzoek. De schoonmaak vindt plaats na 10:00 uur. Ben jij na die tijd in je kamer? Dan wordt er gezocht naar een ander moment die dag.