Onze Studio's

Home away from home

12 studio's
Inclusief ontbijt
Faciliteiten voor studenten
Over de studio's

De 12 studio’s van Bed & Business zijn speciaal ontworpen voor een comfortabel verblijf van studenten.

Elke studio is geschikt voor 2 personen. Een verblijf kan variëren van één nacht tot een maximum van 2 maanden. Bij uitzondering zijn docenten ook welkom. 

Heerhugowaard
Bed & Business is ideaal gelegen in het Noord-Hollandse Heerhugowaard. Op 5 minuten loopafstand vind je het station van Heerhugowaard. Meer daarover lees je op de pagina contact.

Kosten
De kosten voor een verblijf in Bed & Business zijn afhankelijk van de duur van je verblijf, het type studio en de bezetting. Prijzen variëren van €25,- per persoon per nacht tot €180,- per persoon per week.

Ontbijt + Diner
Het uitgebreide self-service ontbijt is bij de prijs inbegrepen en is beschikbaar van 06:45 uur tot 11:00 uur. Het is niet toegestaan om te koken in de studio’s. Wel is het mogelijk om te dineren in het restaurant van het Horizon College. Je kunt kiezen uit een 3-gangenmenu (€13,50 / inclusief drankje), een dagschotel (€5,-) of een gezonde magnetronmaaltijd (€5,-). Bij de receptie van Bed & Business kunnen ze je alle informatie hierover geven.

Lekker schoon
We houden de studio’s graag lekker schoon. Daarom worden je lakens één keer per week verschoond en de handdoeken twee keer per week of op verzoek. De schoonmaak vindt plaats na 10:00 uur. Ben jij na die tijd in je kamer? Dan wordt er gezocht naar een ander moment die dag.